14.2.2011

Ystävänpäivän uudistus ja tarjous

Ystävänpäivän kunniaksi tarjoamme kivaa kaikille kynsikoristelun ystäville!

Dazzling nailsin fimovalikoima uudistui. Tästä lähtien myymme fimoja sekä valmiina sekoituspusseina että itse valittavina kokonaisuuksina. Valmiit sekoitukset ovat hieman halvempia. Itse valittavista voit valita juuri ne fimot, jotka sinä haluat ja koostaa niistä itse haluamasi sekoituspussin. Mitä enemmän fimoja ostat, sitä halvemmaksi yhden fimon hinta tulee. Katso tarkemmat hinnat ja ohjeet Fimot -sivulta!

Valikoimaan on tullut myös pari uutta tarra-arkkia.

Haluamme myös muistaa kynsikoristelun ystäviä ystävänpäivätarjouksella :) Kaikille helmikuun aikana yli 5€ tilauksen tekijöille annamme kaupanpäällisiksi Kevättimanttisekoituksen, joka sisältää 10 kpl oransseja, 10 kpl vaaleanvihreitä ja 10 kpl keltaisia timantteja. Kaikille yli 10€ tilauksen tekijöille on luvassa timanttien lisäksi myös satunnainen tarra-arkki sekä joku 15 kpl fimosekoituksista!



Tarjoukset ovat voimassa 14.-28.2.2011 välisenä aikana yli 5€ ja 10€ tilauksen tehneille. Tilauksen tulee ylittää hinta ilman postikuluja kaupanpäällisten saamiseksi.

Hyvää ystävänpäivää kaikille toivottaa Crayon ja Nina!

5 kommenttia:

  1. Uih ihana tarjous!! Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja tilaan. Olen kyllä näitä jo ennenkin katsonut mutta en muista niin onko teillä myynnissä kaksipäisiä nail art -koristelujuttuja! Siis niitä missä on suti ja "kynää" jos joskus tulee (jos ei vielä) niin ilmoittakaa siitä sitten mulle, semmosia haluan (yksi jo omistetaan ja hyväksi havaittu) :D
    (pinjaa123@gmail.com tohon siis mihin tulee myös muut uutiset) :D

    VastaaPoista
  2. Meiltä löytyy tällä hetkellä pelkästään noita koristelusiveltimellä varustettuja koristelulakkoja, kaksipäisiä ei vielä ole tarjolla. Mutta pistetään toive korvan taakse! :)

    VastaaPoista
  3. Onko tarjous voimassa, jos tilaus postikulujen kanssa ylittää 5 tai 10 euroa, vai itse koristeiden osuus hinnasta?

    VastaaPoista
  4. Unohdin näköjään sen tuohon laittaa! Eli ilman postikuluja yhteensä 5 tai 10e :)

    VastaaPoista
  5. Oih, sain tilattua näitä, tavaraa odotellaan innolla. <3 Teille jotka harkitsette, tilatkaapa ihmeessä. :)
    Tosi kiva, että jaksatte tälläistä pyörittää. :^)

    VastaaPoista