Tarvikkeet

Täältä löydät erilaisia kynsikoristelussa tarvittavia välineitä.Kynsilakan poistoainelaput 2,50€ ALE 1€
Kynsilakan poistoainelapuilla puhdistat kätevästi kynsilakan pois. Erillisen kynsilakan poistoainepullon ja vanulappujen sijaan voit kätevästi ottaa matkalle mukaan poistoainelaput!
(Myynnissä 1. Mansikka, 2. Galiameloni, 3. Appelsiini, 4. Viinirypäle, 5. Omena, 6. Jasmiininkukka)Kynsiöljykynät 3€
Kynsiöljykynissä on kätevä sivellin, jonka avulla saat kosteutettua kynsinauhasi ilman turhaa sotkua. Korkki pitää huolen, että öljyt pysyvät kynän sisällä ja läpinäkyvän kynän ansiosta näet helposti, kuinka paljon öljyä on vielä jäljellä.

Väliaikaisesti lopussa!Fimoleikkuri 2,00€
Fimoleikkurilla leikkaat itse omat fimosi fimopötköistä! Mukana tulee pahvinen suojus terälle.
HUOM! Fimoleikkuri on erittäin terävä, pidä sormet kaukana teräosasta!

Dotting tool 1,50€
Dotting toolilla voi tehdä helposti pallokoristeluja kynsiin. Sitä voi käyttää myös apuvälineenä esim. timanttien kiinnittämisessä. Dotting tooleja on saatavilla viittä eri kokoa. Tehdessäsi tilausta ilmoita haluamasi koko ylläolevin numeroin.
Väliaikaisesti lopussa!


Kynsikiekko 1,40€
Kynsikiekolle voi esimerkiksi kätevästi harjoitella lakkaamista ja koristeluja. Yhdessä kiekossa on 20 kynttä.
(5kpl myynnissä)


Kynsiliima 2,00€
Kynsiliimalla saat kiinnitettyä koristeet tukevammin kynteen. Esimerkiksi fimojen ja muiden enemmän kynnestä ulkonevien koristeiden kanssa siveltimellä levitettävä liima on kätevä.
(6kpl myynnissä)


Lasiviila 3,00€
Lasiviila on metalli- ja paperiviilaa hellävaraisempi kynnelle, se estää kynnen liuskoittumista. Viilan karheampi puoli sopii kynnen lyhentämiseen ja sileämpi puoli tasoittamiseen. Mukana tulee säilytyskotelo. Tilatessasi merkitse minkä viiloista A-H haluat.
Väliaikaisesti lopussa!