4.5.2013

Dazzling Nails heräilee koomastaan...

Dazzling Nails lopetti toimintansa pari vuotta sitten aivan yhtäkkiä, reilusti ilmoittamatta yhtään mitään. Syynä lopettamiseen oli ajan puute ja syynä ilmoittamattomuuteen se, että uskoin vielä voivani jatkaa toimintaa, kun vain vähän ponnistelisin lisää. Näin ei kuitenkaan käynyt. Tosiaan noin vuosi Dazzling Nailsin perustamisesta tilauksia tuli tasaiseen tahtiin ja hommia oli enemmän kuin kahdella ihmisellä riitti aikaa. Siinä vaiheessa Nina ilmoitti, että hänellä ei riitä enää innostus koko touhuun, huvi alkoi olla oikeaa työtä, josta ei kuitenkaan kunnon palkkaa saanut. Yritin pitää yksinäni puljua pystyssä sen jälkeen, mutta välivuoden jälkeen päästyäni opiskelemaan aika ei enää vain riittänyt tilausten käsittelyyn, maksujen tarkisteluun, kirjanpitoon, tuotteiden pakkaamisiin ja lajitteluihin, uuden tavaran tilaamiseen, nettisivujen päivitykseen ja postissa ravaamiseen.

Nyt tarkoituksenani on kuitenkin uudistaa koko nettikauppa ja tehdä toiminnasta yhdelle ihmiselle mahdollista. Tavoitteena on edelleen myydä mahdollisimman edullisesti monipuolisia tarvikkeita kynsiharrastajille, mutta joitain uhrauksia tämä vaatii, jotta homma toimii. Minulla ei esimerkiksi ole aikaa viipaloida fimoja tai pussittaa kahtatoista eri väriä timantteja 20 kpl:n pusseihin. Kun varastot loppuvat, katson millaisia valmiiksi lajiteltuja pakkauksia otan myyntiin (esim. hyrrät). Postitussysteemi tulee myös muuttumaan niin, että vien lähetykset postiin mahdollisesti kerran viikossa. Pienempiä lähetyksiä voin tiputtaa postilaatikkoon useamminkin.

HUOM! Myös sähköpostiosoite tulee muuttumaan, koska minulla menee hermot tuon hotmailin kanssa. Jos sinulla siis on asiaa jota et voi kommentteihin laittaa, käytä blogistani löytyvää sähköpostiosoitetta. Tilauksia en vielä ota kuitenkaan vastaan, koitan ensin saada sivut ajan tasalle ja varastoihin täytettä.

Nyt tässä vaiheessa toivon myös teiltä palautetta ja ehdotuksia mihin suuntaan toimintaa pitäisi viedä ja sitä varten olen tehnyt kyselyn! Kyselyyn tämän kuun loppuun mennessä vastanneiden kesken arvotaan noin kympin arvoinen tuotepaketti, joka sisältää koristelutuotteita sekä Color Clubin Peppermint Twist- kynsilakan!

Tästä kyselyyn! Kuva


Ilmoittelen asioiden järjestymisestä tänne ja/tai facebook-ryhmään ja toivoisin saavani teiltä paljon palautetta ja ehdotuksia matkan varrella, jotta lopputuloksena olisi toimiva nettikauppa niin teille kuin minullekin. :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti