2.7.2013

Hiljaa hyvä tulee!

Tarkoitus oli saada tämä pulju taas pystyyn heti kesän alussa, mutta kiitos kesäopintojen ja kaikkien muiden hullutusten herättely kestää vähän odotettua pidempään!

Yritän tällä viikolla saada päivitettyä varastotilannetta sivuille, vaikka myynnissä ei kovin suuret valikoimat olekaan. Teen myös sen uuden sähköpostin, jotta saadaan tilaukset kulkemaan! Sen jälkeen päivitän blogin ulkoasua ja vasta sitten alan miettiä tarkemmin miten valikoima tulee kehittymään ja muuttumaan.

Kiitos myös kaikille kyselyyn vastanneille, tässä pikainen yhteenveto tuloksista:


  • 90% tilaajista on 15-25 -vuotiaita.
  • Yli puolet vastaajista ei ole tilannut Dazzling Nailsilta.
  • Ne jotka ovat tilanneet, ovat tilanneet eniten timantteja, siivutettuja fimoja ja kynsilakkoja.
  • Eniten toivottiin valikoimiin isompia timanttipaketteja, muita kolmiulotteisia kynsikoristeita, fimo-siivuja, tarvikkeita, kynsilakkoja, erikoiskynsilakkoja, alus- ja päällyslakkoja, tarroja, water decalseja ja leimauslaattoja. 
  • Toisaalta lähes kolmasosa piti fimoja turhina, ja poistankin ne mielelläni valikoimista heti kun pääsen vanhoista eroon, koska ne vievät eniten aikaa koko kaupan pyörittämisessä. :D
  • Lähes kolme neljästä osallistuisi mielellään kynsitaidetyöpajaan. 
  • Kaikki tilanneet ovat olleet tyytyväisiä palveluun. Ja sitten se ehkä kiinnostavin osio, nimittäin kyselyyn vastanneiden kesken arvotun kynsilakan voittaja! Voittaja arvottiin satunnaislukugeneraattorilla (random.org) ja kynsilakan voittaa henkilö, jonka sähköpostiosoite alkaa "pin"! Vähän hassu julkistus, mutta olishan sitä voinut nimeäkin kysyä, eikä pelkkää sähköpostia... :D Otan voittajaan yhteyttä kun saan sen sähköpostin luotua. :P

1 kommentti:

  1. Voihan IIK, mun sähköposti alkaa "pin" :o Voi monen muunkin alkaa, mutta saa nähdä, onko juuri tuo pin mun pin :D

    VastaaPoista